最近又心思思想食韩国野,所以就来到Bingo & Cook嘅铜锣湾分店!一去到门口就已经有个樱花树打卡位,再望吓周围嘅环境,个感觉真系彷如置身喺韩国街头一样!望住呢啲充满韩国风格嘅装修,然后一边品尝住韩式料理,真系零舍有气氛啊~✨前菜有泡菜、西兰花、莲藕同埋青瓜~韩式牛肉海鲜锅加粉丝💰HK$375叫咗呢个近期嘅新品 — 韩式牛肉海鲜锅!中间有大量嘅秘制牛肉,仲有多款海鲜包围住!汤底嘅味道越煮越突出,推荐一定要加粉丝,等啲粉丝吸收晒汤底嘅精华!韩式粉丝嘅口感Q弹,挂汁能力极高,越食越惹味~酱油蟹一只连饭💰HK$270蟹肉质地嫩滑,酱油嘅咸香味亦增强咗蟹肉嘅鲜味!用酱油蟹啲蟹肉蟹膏,加埋鸡蛋捞饭,味道真系超正👍🏻~蜜桃忌廉沟鲜奶💰HK$58啖啖都系蜜桃嘅果香味,清新爽口~Snowing Choco Latte💰HK$88卖相满分,最顶层仲有雪糕啊!充满浓郁嘅朱古力奶味,甜度刚刚好~

✨前菜
有泡菜、西兰花、莲藕同埋青瓜~
前菜

韩式牛肉海鲜锅加粉丝💰HK$375
韩式牛肉海鲜锅加粉丝

酱油蟹一只连饭💰HK$270

蜜桃忌廉沟鲜奶💰HK$58
啖啖都系蜜桃嘅果香味,清新爽口~
蜜桃忌廉沟鲜奶

Snowing Choco Latte💰HK$88