2017-02-08 86 浏览
排队食肥姐 见到隔离有间韩式小食 一路闻到佢d泡菜年糕既香味 好吸引。见人地又炸鸡又年糕 最后我抵挡不到诱惑 食完肥姐再食韩食。泡菜年糕加粉丝卷 年糕够QQ 个辣汁甜甜辣辣 辣度适中㖞 加$10有粉丝卷 紫菜包住粉丝 加上薄薄炸粉炸到外脆内软 粉丝控真是要试呀。P.S.粉丝卷多到完全淹没我的年糕😂星星炸鸡我见人人都食 我都唔执输 新鲜热辣炸起 脆卜卜 鸡件大大旧 无骨啖啖肉 岩晒懒人如我。鸡肉炸过都仲好滑 真心估佢唔到 鸡皮薄薄 唔会太肥 加上香草 芥末 茄汁呢d酱料 好好味㖞。部队拉面又好吸引 忍不住再叫。睇住佢攞个韩国辣辣拉面出来即煮 Yo!! 真正韩国货。好足料 又有餐肉 肠仔 鸡蛋 仲有通粉做配料 拉面火喉控制得唔错 最怕淋patpat既面。好钟意食韩烧寿司卷 可惜2点半先有 下次要食呢个呀!
P.S.粉丝卷多到完全淹没我的年糕😂

星星炸鸡我见人人都食 我都唔执输

部队拉面又好吸引 忍不住再叫。

好钟意食韩烧寿司卷 可惜2点半先有 下次要食呢个呀!