2022-07-23
好挂住以前系韩国扫街食嘅热狗🇰🇷见到好多人系旺角食呢间小店,一路等一路听住Kpop,好想去旅行呀🥲店铺无得堂食,只可以takeaway呢~🔸Hotdog Set S1(HK$120)呢个套餐有热狗2个,芝士粒4粒以及年糕香肠串😎9款嘅热狗当中我地就拣左双重芝士拉丝,一咬开就有水牛芝士再加车打芝士,有拉丝效果🧀薯条鸳鸯芝肠出面就布满薯条,入面有肠仔,即叫即炸,攞到返屋企都仲系温热呀🙌🏻芝士薯波本身以为系用薯仔整,原来入面系肉丸再有流心芝士,外层都炸得几脆。年糕香肠串嘅年糕有炸过下,但都保持到烟靭感,搭配埋甜甜地嘅蜜糖肠都几match呀,店铺仲有好多唔同嘅酱料同调味粉可以自己加,口味更丰富~🔸All in one set(HK$78)另外叫左个咩都有嘅套餐,今次呢个set主要就啱钟意食甜野嘅😛最惊喜嘅系呢个Oreo热狗,出面有好多脆脆嘅oreo,仲有层糖系外面,入面就有水牛芝士,意想不到嘅几match~另外仲有6款口味嘅冬甩,今次就试左云呢拿味,入面都几多cream,食落都有啲甜🍩套餐包嘅柑橘碳酸水可以解下腻,上面有成个大柑橘,饮落都几清爽🍊
🔸Hotdog Set S1(HK$120)
🔸All in one set(HK$78)