2024-08-03 21 浏览
中秋节 | 韩式豆蓉月饼 月饼🥮款式百花齐放💐 想送俾人又想有心思留下心刻印像都几伤脑筋😉 今年我又拣选咗 @Bakebae.hk 韩式豆蓉月饼🥮 佢地选全人手制作, 每件月饼以全新玫瑰花造型亮相💫 玫瑰🌹造型许许如生, 面头再以金箔点缀, 造工细致精美, 颜值满分, 单看造型已经令人爱不释手, 而且味道不太甜👍 以外层用上低糖台湾豆沙包裹流心馅料, 入口阵阵豆香, 豆沙香甜美味💫 中秋尝月加埋呢款靓靓玫瑰花韩式豆蓉月饼, 为中秋更添美意💫 礼盒有两款包装选择, 总有一款岩你心水, 买齐晒两款又可以😘 6入礼盒装粉红色🥮 蛋黄奶皇|咸蛋黄流心2个紫色 可可奶皇|阿华田流心2个红色。 开心果奶皇|开心果流心2个 4入礼盒装🥮(以下单独一盒为4个装)粉红色 蛋黄奶皇|咸蛋黄流心4个紫色。 可可奶皇|阿华田流心4个红色。 开心果奶皇|开心果流心4个