2016-06-30
韩式透心凉-棉花糖雪糕吐司🍞($48)棉花糖同多士既配搭,永远都唔会唔好食。多士够厚,个嘴细啲都放唔落啊😂。热辣辣既棉花糖岩岩焗起,真系拉丝拉到下世纪,配埋一大球曲奇雪糕,够晒满足。-韩式锋芒毕露黄金雪奶🍨($68)芒果粒同埋芝士蛋糕配埋雪奶系有啲dry,所以仲有炼奶送埋一齐食就好好味,而且雪糕上而仲落左啲百香果汁,甜中带酸,岩晒宜家既天气食😋。但系芝士蛋糕,司令就觉得麻麻喇,因为芝士蛋糕食落好似有啲花生味,感觉怪左啲!-海洋荒岛 🔵($42)杯野系荔枝味,中间系好似刨冰咁,真系消暑一流,而且仲有埋椰果,饮得又食得!而且仲放左云呢拿雪糕🍦,对比杯野饮,司令更加欣赏既系佢个雪糕。雪糕入面有好多云呢拿籽,云呢拿味劲香呀,食糕亦都好绵密!
棉花糖雪糕吐司🍞($48) 棉花糖同多士既配搭,永远都唔会唔好食。多士够厚,个嘴细啲都放唔落啊😂。 热辣辣既棉花糖岩岩焗起,真系拉丝拉到下世纪,配埋一大球曲奇雪糕,够晒满足。
韩式锋芒毕露黄金雪奶🍨($68) 芒果粒同埋芝士蛋糕配埋雪奶系有啲dry,所以仲有炼奶送埋一齐食就好好味,而且雪糕上而仲落左啲百香果汁,甜中带酸,岩晒宜家既天气食😋。但系芝士蛋糕,司令就觉得麻麻喇,因为芝士蛋糕食落好似有啲花生味,感觉怪左啲!
海洋荒岛 🔵($42) 杯野系荔枝味,中间系好似刨冰咁,真系消暑一流,而且仲有埋椰果,饮得又食得!而且仲放左云呢拿雪糕🍦,对比杯野饮,司令更加欣赏既系佢个雪糕。雪糕入面有好多云呢拿籽,云呢拿味劲香呀,食糕亦都好绵密!