2019-02-08 1854 浏览
想食任饮任食既打边炉除左牛阵、牛涮锅,元朗都仲有一间选水,今日行到朗屏附近见到有间牛知己原来系放题边炉黎既!至爱仲要系韩式主题既,试试试!!-今次选左美国极上牛肉海鲜放题🙌🏻套餐有美国极上肥牛、鸡腿肉、西班牙豚肉、帆立贝、蝴蝶虾🦐、纽西兰半壳青口、小鱿鱼🦑,除左套餐主食,外面既自助区仲有好多丸类、蔬菜类、熟食类、甜品区等等,应有尽有🤘🏻有少许前菜选择,都系韩式类,有泡菜、捞芽菜、中华沙律,后面系韩式炒饭,泡菜好食啊,做配菜一流!除左前菜,熟食类都有麦乐鸡、炸饺子,新鲜炸起,餐厅refill都快!自助区方面摆放得好整齐,感觉都好干净,食材新鲜,菜都有四五种,丸类肠仔都有基本既选择,最特别系佢有个龙脷鱼柳酱汁选择都比平时多,有韩式既酱汁,仲会教你菜类肉类配咩汁先最好食!其实一坐低选择好套餐,餐厅就会送上套餐包既肉类,要添加既都系用餐厅既ipad,套餐既海鲜都系用ipad加,最得意系依到用运输带送菜架汤式方面其实有几款韩式汤,我地选左比较清既韩式牛骨汤,饮落都有淡淡既牛骨香!而肉类既油脂分布都平均,任食质素黎讲都好不错!几有惊喜既系海鲜类,蝴蝶虾好正呀!!唔洗mid壳既虾已加分咬落都好爽口,
原来系放题边炉黎既!至爱
仲要系韩式主题既,试试试!!

几有惊喜既系海鲜类,蝴蝶虾好正呀!!唔洗mid壳既虾已加分
咬落都好爽口,有虾味又新鲜,系咁encore🤣🤣赞!!帆立贝同青口都保持新鲜,依个价钱有任食海鲜觉得满足!

丫~仲有任饮!有两个冻柜 基本上要咩有咩

食饱后,甜品胃开动!有山水豆腐花同埋觉家制布甸

仲有系乳酪雪糕🥰❤️❤️❤️超好吃,仲有好多topping选择,好满足好饱既一餐

2019-01-26