疫情发生左咁耐,最唔开心既一定系冇得去旅行😫😫😫😫😫仲要而家连食个堂食都好麻烦,行过旺角见到呢间韩式热狗就忍唔住要买黎试试,想揾番韩国既味道😁😁😁(5分为满分:🌕)味道:🌕🌕🌕🌗🌑Set 1 $120(热狗2个+芝士波4粒+ 年糕香肠串)第一款:Potato + Mozzarella 芝薯拉丝第二款:Mozzarella + Sausage 鸳鸯芝肠呢个box set岩晒选择困难症既朋友,咩都有啲😎全部野食都系即叫即炸,热辣辣脆卜卜🤪热狗面头沾满脆卜卜既面包糠,咬落sort sort声够晒质感🌭️热狗可以加唔同酱汁,今次我试左加砂糖🤪,口感好特别😆芝士波波热辣辣食都有流心既效果🥳🥳年糕香肠串好少见到有,再淋啲甜辣酱系面都咪话唔过瘾🤪食落好有韩国地道小食既风味,无得去旅行都可以咁样当去左旅行既🥲All in one 薯条鸳鸯芝肠($38)唔够喉所以叫多个热狗🤪,呢个有齐芝士同肠仔,面头仲有薯仔粒粒,食落外脆内软,芝士有拉丝效果😆食完好似返左韩国咁🥰🥰青提梳打($22)西柚梳打($18)收到风啲梳打都系handmade, 饮落系有啲粒粒果肉,真材实料,同埋大大杯又凉浸浸,岩晒食完啲热气野饮下

(5分为满分:🌕)
味道:🌕🌕🌕🌗🌑

Set 1 $120(热狗2个+芝士波4粒+ 年糕香肠串)
第一款:Potato + Mozzarella 芝薯拉丝
第二款:Mozzarella + Sausage 鸳鸯芝肠
呢个box set岩晒选择困难症既朋友,咩都有啲😎
全部野食都系即叫即炸,热辣辣脆卜卜🤪
热狗可以加唔同酱汁,今次我试左加砂糖🤪,口感好特别😆
芝士波波热辣辣食都有流心既效果🥳🥳

All in one 薯条鸳鸯芝肠($38)

青提梳打($22)
西柚梳打($18)
收到风啲梳打都系handmade, 饮落系有啲粒粒果肉,真材实料,同埋大大杯又凉浸浸,岩晒食完啲热气野饮下😎

价钱:🌕🌕🌕🌕🌑
热狗同小食都大概30蚊左右,其实食一个热狗都应该够晒饱🤫岩晒有时唔太想食正餐/想食下午茶既你🥸

交通:🌕🌕🌕🌕🌑
系The forest 商场对面,可以系旺角地铁站E出口行过黎,都只不过系5分钟路程,非常方便😆食完仲可以行下旺角shopping🌞
如果揸车经过想食,就可能要泊系街边,睇下会唔会好彩附近有咪表,唔系就要揾一个人负责去买,一个人负责睇车🤣🤣

环境:🌕🌕🌕🌑🌑
铺头暂时都系做外卖生意为主,所以拎完都可能要去第二度食,或者可以好似我咁买番屋企食就最舒服😎

性价比:🌕🌕🌕🌗🌑
系香港都比较难揾到韩国地道小食,呢度既热狗好有韩国风味,绝对唔系普通面包铺咁既热狗😎
唯一可惜啲既系本身想试下佢既牛肉饼同炒年糕,但咁岩卖晒🥲唯有下次再黎试下😎