2024-04-19 44 浏览
想试屯市依间韩国菜好耐 , 佢位于 food court 隔离 , 平日下午茶人唔算多 , 好快有位坐 , 一黎就有韩式小菜 , 系我最中意既酸萝白 , 好开胃五花肉玫瑰炖饭韩式玫瑰酱超好食 , 配炖饭食好开胃 , 虽然话辣但食落唔系好辣 , 怕辣都可以试 . 五花肉口感爽口肉质肥美 , 但配饭食都唔会好腻 , 推荐一试柑橘炸鸡沙律劲抵食 , 炸鸡同沙律都好多好大碟 , 炸鸡即炸真系做到外脆内软 , 肉质鲜滑 , 配埋酸酸甜甜嘅柑橘汁好开胃 , 好似真系番左韩国食炸鸡Banchan & Cook 提拉米苏浓郁香滑 , 咖啡的苦味混合埋 cream cheese 既柔滑 , 苦中带甜 , 冇令人失望红萝卜园Oreo慕斯蛋糕好得意好打卡 able , 影左劲耐先舍得食 , 像真度极高 , 食落味道都好出色 . 甜而不腻既慕斯蛋糕 , 好食饮品拣左白桃甜蜜梳打同荔枝梳打 , set 入面包埋 . 好抵
一黎就有韩式小菜 , 系我最中意既酸萝白 , 好开胃

五花肉玫瑰炖饭

柑橘炸鸡沙律