2021-12-16
同朋友讲咗一百万次想食呢间难得今日仲要唔系好多人等位 around 5mins已经有枱啦✌🏽样样都好吸引 而且成日见到啲人post 重拉丝pizza🤤🤤点拣好呢🤯🤯#肉食主义 #meatyholic 9” $158#千拣万拣 🍕终于嚟啦🤩我地ready 哂 #相机食先 谂著影铲起pizza果个 #拉丝 嘅一刻点知。。。原来我地呢个系冇呢个效果😑😑再白痴嘅系。。。order完唔记得话唔食得辣 🤦🏻♀️🤦🏻♀️不过兴幸 佢只系鸡肉面橙色果个酱系辣弱鸡鸡嘅我都顶得住😮💨个pizza几fusion 真系有韩feel 果然唔错不过今次拉唔到丝 一定要再 #惩罚 过#蜂蜜牛油秘制炸鸡 6件 $118冇记错有一件系鸡搥 一件系鸡全翼 其他都系有骨鸡胸呢个要 推🙌🏼推🙌🏼推🙌🏼 个炸皮唔会好厚重炸粉坚系绝脆身 而且炸完件鸡都好juicy 唯独系唔算好大旧睇drink menu 见啲🍺都好吸引1️⃣ #HappyHour 去到20:00 但我地入坐时已20:15 miss 咗HH 抵饮好多2️⃣ menu 的确有好多款同唔同口味但好多都 #售罄 得两款定三款拣 😢咁唯有健康啲🤣 #honeyyuza #pea
同朋友讲咗一百万次想食呢间
#肉食主义 #meatyholic 9” $158
#千拣万拣 🍕终于嚟啦🤩
点知。。。原来我地呢个系冇呢个效果😑😑
不过兴幸 佢只系鸡肉面橙色果个酱系辣
HH 抵饮好多
2️⃣ menu 的确有好多款同唔同口味
但好多都 #售罄 得两款定三款拣 😢
咁唯有健康啲🤣
#honeyyuza #peach #icedtea $48
Btw 朋友之前食过cwb Hysan 果间
相对朗豪坊呢间 坐得舒服啲 🤷🏻♀️
同埋两个人拣得好少野食 都系有返四、五个开心啲 可以叫多啲款😋😋
=====================
#黄色经济圈 #yellow旺角 #yellowmk #yellowpizza #yellow炸鸡
#hker #hongkongfood #香港加油 #食好西😋 #互推互追互赞 #nofilter