2019-10-12 370 浏览
同一大班同事黎食生日饭,选择都唔少,有几款韩式饭卷,日韩饭、乌冬,串炸。好彩有一大班人黎食,乜都可以试下,满足到为食既我 我地叫左串炸+咖喱乌冬,芝麻酱乌冬,生姜牛肉烧饭,辣炒猪肉饭,蟹柳饭卷,辣猪肉卷。老板好好人,送左鱼蛋俾我地食,第一次食大阪式串炸鱼蛋,好好味呀 辣炒猪肉饭未算好辣,用温泉蛋捞埋个酱汁,又滑又好味。串炸既粉浆好薄,食落去唔觉油腻,又脆,呢个炸法好少食到。好欣赏佢地既韩式饭卷 (唔记得影近镜),饭卷除左有主角蟹柳,仲有好多蔬菜配搭,青瓜、萝卜丝、蛋、牛蒡、萝卜, 口感丰富又食得健康 听同事讲d乌冬好滑,咖喱酱够浓,芝麻酱就有少少麻既感觉,配串炸食既份量好够 饮品方面系自己拣,有韩式野饮及汽水,唔想要冻既野饮可以问职员,不过有埋热饮提供就好喇 Btw, 我一食左有味精既野就好口喝,但食完都冇口喝。支持无味精小店

• 辣炒猪肉饭
  • 蟹柳饭卷