2024-05-27
想食韩国野, 见餐厅环境都算唔错, 又见到佢有唔少桃子既甜品/特色饮品, 一于试试佢! 1. 明太子蟹肉饭卷$88幻想中系饭卷中间有明太子同蟹肉, 但现实系...中间只有青瓜同萝卜, 明太子酱同蟹肉只系系饭卷面加左少少, 而且蟹肉仲有少少腥。怕腥味既朋友就NOT SUGGEST啦! 2. 水原式牛肋骨酱无骨炸鸡(半份)$108炸鸡可以因为系无骨, 所以都以鸡胸肉为主, 肉质唔嫩, 都炸都得香脆既, 配埋水原式牛肋骨酱都唔错, 其他餐厅比较少见呢个配搭, 而且都几好味, 值得一试! 3. 白桃飞舞冰雪乳酪$58有啲失望, 桃既味道唔浓, 乳酪既味道...就系少少乳酪再加好多水既感觉! 成杯野大部份都系冰! 杯边插住半个桃, 但真心唔甜又冇乜桃味, 好明显系个未熟既桃。(以上价钱未计加一服务费)利申:并冇任何试食活动/优惠!全部正价!(按餐厅MENU上价格付款)
1. 明太子蟹肉饭卷$88
2. 水原式牛肋骨酱无骨炸鸡(半份)$108
3. 白桃飞舞冰雪乳酪$58
(以上价钱未计加一服务费)