2024-11-24
🍽️LOVE U 3000📍观塘兴业街14号永兴工业大厦10楼C2号舖同事去过觉得各方面都唔错,今日亲身嚟体验吓先,位于观塘的韩国 Party Room,好近我屋企呀👍呢度地方阔落,好似话占地1400呎,最多可容纳 30多人,果然系开派对嘅好地方😍呢度有得玩卡拉OK、电动麻雀机同Switch等等,玩嘅时候又可以食到好多唔同款式嘅嘅国菜,相当唔错,开心分享吓几款先话佢有几多😬~杂菜沙律 🥗这款沙律色彩缤纷,搭配新鲜的时令蔬菜,感觉清新及健康😃特制的酱汁少少酸酸地,食起上嚟更加开胃👍~ 韩式炒粉丝 🍜口感烟靭有嚼劲,充满麻油香味,绝对值得一试的韩式典型美食🥰~双色一口无骨炸鸡 🍗啖啖肉,真爽!外脆内嫩,肉质鲜美,呢款人气小吃冇得输😀~ 烧五花肉 🔥有人服侍埋帮我哋烤肉真好,选料上乘的五花肉在火上滋滋作响,香气四溢,搭配新鲜生菜和泡菜,令口感更加清爽,我哋能感受到肉质的嫩滑和丰富的味道,绝对是肉食者的最爱!
📍观塘兴业街14号永兴工业大厦10楼C2号舖
~杂菜沙律 🥗
~ 韩式炒粉丝 🍜
口感烟靭有嚼劲,充满麻油香味,绝对值得一试的韩式典型美食🥰
~双色一口无骨炸鸡 🍗
啖啖肉,真爽!外脆内嫩,肉质鲜美,呢款人气小吃冇得输😀
~ 烧五花肉 🔥