2023-12-17 64 浏览
依期大热嘅真人版鱿鱼游戏,估唔到连餐厅都有promotion,未食呢个鱿鱼游戏set已经有紧张又刺激啦。喺OpenRice预订呢个鱿鱼游戏set仲有88折优惠,计落真系平好多㗎,大家千祈唔好错过呢个优惠。前菜方面,有沙律之余仲有啲韩式小食,店员仲话俾我哋听,韩式小食食完仲可以refill架,连炉侧边嘅芝士粟米同埋泡菜鸡蛋都可以啊,实在太好啦。跟住嚟咗两杯红灯绿灯沙冰,绿色系蜜瓜味,够晒冰凉,仲有啲红色一条条嘅粉条喺入边,卖相吸引之余仲增加左口感。到主食方面,仲有好多唔同嘅选择,咪睇落好似得好少,实际上两个人都真系食唔晒呀,饱到上心口。肉质方面,油脂分布好平均,而且好新鲜好靓,口感唔错。当然唔少得主角鱿鱼🦑啦😂最后仲点咗雪糕呀,块椪饼仲有游戏入边嘅花纹喺度,有得食之余又有得玩,可惜我挑战失败,整烂咗块椪饼噜。呢间餐厅,攞咗鱿鱼游戏嘅热潮嚟做主题,都几得意几好玩,可以去帮衬吓感受吓游戏入边嘅刺激体验。

前菜

红灯冰/绿灯冰

肉质方面,油脂分布好平均,而且好新鲜好靓,口感唔错。

当然唔少得主角鱿鱼🦑啦😂

椪糖曲奇雪糕