2024-06-04 93 浏览
今次嚟到铜锣湾分店食韩式烧肉,呢间餐厅装修好韩风,餐枱宽阔,距离感十足,抽气都做得好好,吃完都唔会有烧烤味,依家和其他分店一样都系有自助吧,有kimchi,生菜,黑豆等可以攞,可以攞啲生菜嚟包住啲烧牛肉一齐食,另外kimchi都整得好好,好正宗薯仔牛肉饼薯仔牛肉饼煎得好香脆,上枱热辣辣,薯仔丝铺满成个牛肉饼,馅料十足,口感外脆内软, 唔肥腻 😊牛肋骨肉牛肋肉厚切,肥瘦均匀,份量都好大碟,口感有咬口,冇筋,重牛味 😋牛护心肉护心牛一片片切得好靓,偏瘦,成个碟铺满晒,有好多块,口感软熟,冇筋,腌得好入味 😄蟹籽紫菜饭团紫菜饭团卖相一流,成个饭团都畀紫菜和蟹子包围,捞埋一齐食真系好似食紧卷物嘅感觉, 仲有好好味嘅蛋黄酱,日本嘢绝配 🥰

薯仔牛肉饼

牛肋骨肉