2019-10-28 112 浏览
难得过几日开始放大假 就谂住约朋友食过大餐 呢个商场出名多嘢食我哋就拣咗一楼嘅呢间韩烧餐厅因为见佢里面都好多食物选择坐低咗就急急脚出去攞野食见佢头盘有唔少冻盘三文鱼青口冻虾帆立贝等等 又有沙律 佢个薯仔沙律都几好味而且啲热食都好唔错 我哋开始食一啲热食 期间当然就攞咗一啲韩烧食物 食住喺度等食物烧好 热食有好多选择 猪脚姜 猪手 炒粉丝 亦有几款炸物 炸虾我觉得好好食个粉唔会太厚韩烧嘢食都好多选择 净系牛猪鸡都有好多款 佢仲有羊肉 墨鱼仔 牛脷 鸭肾 全部都系比较少见 蔬菜菇类都好多种类食咗几轮之后都饱饱地之后我哋就开始进攻甜品 雪条选择有好多 甜品又有中式糖水个蕃薯糖水味道唔错 佢仲有部朱古力机同埋软雪糕机喺度 其实真系饱 不过个口就系停唔到要系咁食食食 饮饮饮 因为饮品都好多款佢仲做紧四人同行三人价钱随返开都唔使二百蚊一个人真系好抵呀
我哋就拣咗一楼嘅呢间韩烧餐厅因为见佢里面都好多食物选择

坐低咗就急急脚出去攞野食