2017-07-29 122 浏览
一直都想食韩烧,就选择左汉阳苑一试,试完食评如下环境:宽敞舒适,最正系通风系统好好,d烟未升高已经系烧盘周边被抽走,做到很好的无烟烧烤效果,最正系冷气够,韩烧唔洗热辣辣,好舒服。台面干净,攞野食吧台都好干净整齐。食物种类(数之不尽):超级多野食。前菜有齐鱼仔,秋刀鱼,泡菜,罗拔,炸物,春卷,粉丝...........寿司,沙律,三文鱼刺身。前盘有虾蟹,炒蚬,炒粉,炒饭,烧物有不同肉类,真系数唔晒,基本猪牛鸡,五花腩,鸭胸,鱿鱼,八爪鱼稣,鱼柳,多春鱼,牛脷,牛柳粒,羊肉.........仲有甜品,雪糕,啤酒汽水任饮。(自己睇图)味道:食物总括黎讲腌得好好味,重点推介,牛柳粒,牛脷,牛仔骨,爱吃牛既我觉得好正。有冬阴公汤,略酸,爱刺激既应该几喜欢。前菜鱼仔味浓脆口,送酒一流(嗜酒既我,记住系啤酒任饮^^)。肉类,海鲜都好新鲜,所以返台烧熟,点少少甜豉油就好好食。服务:食物添加速度快,勤抹食物台因客人滴落既汁液,客人台都勤收碟,烧烤炉㶶底即叫即换。总结:好好既韩烧体验,干手净脚,唔会食完油淋淋,成身烧野食味。种类繁多,满足乜都试下既心态。我觉得最好系食物既卖相,虽然系自助,但野食都会排得整
一直都想食韩烧,就选择左汉阳苑一试,试完食评如下

总结:好好既韩烧体验,干手净脚,唔会食完油淋淋,成身烧野食味。种类繁多,满足乜都试下既心态。我觉得最好系食物既卖相,虽然系自助,但野食都会排得整齐干净,相当唔错,我会返转头再吃,一班麻甩佬黎饮酒烧野食,或者情侣黎拍拖,你烧比我,我又烧下比你,增添乐趣,亦可以大显身手,自己烧,体验下厨乐趣。

2017-07-28
  • 牛仔骨