2023-06-08 1158 浏览
今日黎到乐富广场呢间 平昌 系韩烧放题呀😍 好耐之前食过旺角果间 原来呢间系新开~~ 入去坐低即刻有泡菜同埋开左个炉 仲有炉边蛋呀😋 跟住拣餐啦 咁今次我哋就拣左set B世子御膳 系可以食埋大君既餐牌 想多啲选择😬 肉类方面 好多选择呀 我哋叫左都好多🫣 样样都想试下🤣🤣牛:净系叫左世子既餐牌 有牛前胸腹肉、T骨牛排、牛肉眼、调味牛舌、西冷 😋特别推荐嘅系牛前胸腹肉 有肥有瘦 最有牛味 应该食左十几块😝猪:叫左辣调味猪颈肉、西班牙卷状猪腹肉、辣调味猪五花腩、辣汁薄切五花腩片 佢啲辣调唔算好辣 但好好味🤤 推荐辣汁薄切五花腩片 薄薄一片加埋泡菜 整个生菜包住 真系好好食😌 海鲜方面都有唔少选择呀~ 带子、蛤蜊、蚝、鱿鱼、青口、扇贝~ 觉得最好食系鱿鱼同带子 好鲜又大粒😋 饮品区都唔少选择~ 唔少得既梗系韩式料理啦😋水冷面好好味呀 烧完肉肉热辣辣 食啖冷面真系好爽😌 猪肉泡菜汤 热辣辣仲系滚住咁上枱 味道岩岩好 豆腐又好滑😋 海鲜葱饼 大推👍🏻 本身已经熟左 但放上炉再烤多阵 边边脆脆咁仲好食😗 仲有紫菜饭 麻油味劲香 同埋好新鲜既北寄贝片沙律🥗 整体来讲 呢间平昌 环境舒适好有韩国

入去坐低即刻有泡菜同埋开左个炉 仲有炉边蛋呀😋

肉类方面 好多选择呀 我哋叫左都好多🫣 样样都想试下🤣🤣
牛前胸腹肉

饮品区都唔少选择~

唔少得既梗系韩式料理啦😋
水冷面好好味呀 烧完肉肉热辣辣 食啖冷面真系好爽😌
水冷面

猪肉泡菜汤 热辣辣仲系滚住咁上枱 味道岩岩好 豆腐又好滑😋
猪肉泡菜汤

海鲜葱饼

仲有紫菜饭 麻油味劲香 同埋好新鲜既北寄贝片沙律🥗

整体来讲 呢间平昌 环境舒适好有韩国嘅感觉 店员服务态度好 食物方面都好多选择 以后食韩烧又多个选择😬👍🏻
牛前胸腹肉
水冷面