2023-08-10 735 浏览
汉和韩国料理 (观塘)观塘观塘道414号1亚太中心9字楼汉和韩国料理,位于观塘观塘道414号1亚太中心9字楼,系一间我哋实在唔可以错过嘅餐厅。佢哋嘅食品种类多元化,由熟食至新鲜刺身,由丰富嘅韩烧至令人垂涎欲滴嘅甜品,每样都令人回味无穷。首先,我必须赞佢哋嘅猪脚。这款熟食配上韩式酱汁,味道实在系十足。猪手鲜嫩之余,配酱汁更添风味,系我最爱嘅一款菜式。再嚟,我要提及佢哋嘅刺身。汉和韩国料理特别采用新鲜挪威空运三文鱼,保证每片刺身嘅口感和新鲜度。食落去绝对舒服!当然,作为一间韩国料理餐厅,佢哋嘅韩烧自然系必试之选。主菜包括美国一级安格斯牛仔骨,以及各种不同嘅肉类。我特别推荐佢哋嘅猪颈肉,肉质鲜嫩,每一口都充满满满嘅肉香。食完主菜,当然唔可以错过佢哋嘅甜品。汉和韩国料理提供各式各样嘅甜品选择,为你嘅餐点画上完美嘅句号。除咗食物,汉和韩国料理嘅环境同服务都非常出色。装修舒适,仲有VIP房可以选择。加上位置方便,仲有泊车优惠,实在系一班朋友聚餐或者叙旧嘅好选择。总括黎讲,汉和韩国料理绝对值得一试。让我哋一齐重拾返当年中学时代嘅感觉,回忆返晒嚟,享受一顿美食之旅。#香港旅行 #香港美食#香港探店 #
汉和韩国料理 (观塘)
观塘观塘道414号1亚太中心9字楼

#香港旅行 #香港美食#香港探店 #美食#多国菜#试食 #餐厅 #推广

#foodie #hkfoodstagram #hkfood #hkfoodlover #kaygorfoodie #hkig #hkfoodie #foodiehk #hkigers #hkfoodblog

#hkfoodblogger #followforfollowback #likeforlikes #like #instalike #likesforlike #likeforfollow #likelike #liketime #likelikelike

#hon_wo_korean#HonWoKoreanRestaurant
#韩和韩国料理
#任饮任食自助餐