2014-08-25 4272 浏览
            韩烧热潮停不了,今日一次过upload喜来稀肉同炑八烧烤,觉得两个都几好!前者韩烧带头人,但炑八尼一个后起之秀都吾差!      场内设计格局偏向简约,而员工服务态度不过不失,但是食物竟然令我眼前一亮!当我问经理点解牛骨肉甘正甘新鲜既?经理同我讲牛肉系美国进口高级牛肉,料都几肯来落本喔!唔错唔错......      另外名物炉边蛋和酱油蟹也是一绝!鸡蛋泡菜可以无限量甘加,净系食蛋就够啦!而且酱油蟹都唔系度度都有得食,电视就见得多,一食之下发现不得了,蟹既鲜甜同酱油的惹味融埋一齐,爽啊!如果配埋炸鸡啤酒就好啦,可惜冇得卖,而且酱油蟹既供应期有限,希望下次同女女去仲有得叫啦!

美国牛肉

酱油蟹