2017-04-06
突然韩烧㽼发作,即日call去订位,可能星期一晚,又book到㖞⋯⋯去到先被通知有两小时时限,ok la, 最紧要有得食😋最钟意呢度有无限refill 泡菜蛋边 同 芝士粟米边,食咗三回够数再食唔落。 仲有几款伴菜都系无限refill, 芽菜 洋葱 泡菜 青阳辣椒 👍🏻我地得两个女仔 唯有叫咗厚切五花腩 同 厚切牛舌五花腩比以前细条咗 味道好似有以前咁香 但都好 好味牛舌真系好厚,烧起一开四,夹埋生菜青阳辣椒,好好味呀⋯⋯🤔我讲咗好多次好好味😂好肉一定要有好酒,我系和歌子酒!今晚先由原味真露开始,再来百岁酒。真露不用多说,而百岁酒则用16种药材酿出来,酒味带少少回甘,一试无妨。最后要讲讲服务,可能是星期一关系,不过是假期前夕,应该系因为餐厅唔full, 最后我地由1830食倾饮坐到2230先走,冇赶催,真系好,最憎食野赶头赶命,服务员全体都好nice, 仲帮埋我地烧,要俾十个赞👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻上次去铜锣湾分店,服务态度差到不得了,点都会来尖沙咀啦。
最钟意呢度有无限refill 泡菜蛋边 同 芝士粟米边,
我地得两个女仔 唯有叫咗厚切五花腩 同 厚切牛舌
五花腩比以前细条咗 味道好似有以前咁香 但都好 好味
牛舌真系好厚,烧起一开四,夹埋生菜青阳辣椒,好好味呀⋯⋯
🤔我讲咗好多次好好味😂
好肉一定要有好酒,我系和歌子酒!
今晚先由原味真露开始,再来百岁酒。
上次去铜锣湾分店,服务态度差到不得了,点都会来尖沙咀啦。