2017-05-18 225 浏览
又一位朋友將要到 外國長住要同佢食餐咩都有既放題校長燒肉日韓料理真係符合哂佢既要求~仲可以升級食埋生蠔同松葉蟹腳今日7點黎到$198位,加生蠔蟹腳+$78食幾隻蠔都回到本喇環境好闊落 可以慢慢坐下 傾下計店員服務好好 一開始都有介紹食物燒既方法 仲提我地燒黑左張吸油紙可以通知佢換新咁就唔怕太油同燒黑d野喇~~~一開始 店員俾左個牌我地換生蠔~急不及待要試左先~~~生蠔質素比我想像中好 夠大隻厚肉新鮮既~所以一食就食左半打 滿足~~~松葉蟹腳 濃濃既海水 蟹腳啖啖肉跟住就試下壽司刺身 每樣都有6-7款揀三文魚件件都厚身 俾魚腩位充滿魚油味 極正~~帶子有5蚊銀咁大 食落鮮味甜蝦都係正既~仲有希靈魚 蟹柳等選擇~到試熟食 有芝士蟹子青口 蒜蓉多士 以上趁熱食係好惹味 吉列蝦卷一啖一口 剛好~~到燒肉喇 有成10幾款 最吸引係東坡肉 金沙骨 秘製义燒 同牛肉粒其他配料 最suprise係日式蕃薯粒粒 台灣腸 同漢堡扒 蕃薯粒粒真係encore左幾次~~另外 仲有燒菠蘿 牛仔骨 同棒棒餃子 正呀~燒菠蘿好多汁 新鮮 牛仔骨肉質好 惹味飲品都多選擇 一般汽水外特別有蘋果綠茶仲有韓國beer ti
又一位朋友將要到 外國長住
要同佢食餐咩都有既放題
校長燒肉日韓料理真係符合哂佢既要求~
仲可以升級食埋生蠔同松葉蟹腳

今日7點黎到$198位,加生蠔蟹腳+$78
食幾隻蠔都回到本喇

環境好闊落 可以慢慢坐下 傾下計
店員服務好好 一開始都有介紹食物
燒既方法 仲提我地燒黑左張吸油紙
可以通知佢換新

咁就唔怕太油同燒黑d野喇~~~

一開始 店員俾左個牌我地換生蠔~
急不及待要試左先~~~
生蠔質素比我想像中好 夠大隻厚肉
新鮮既~所以一食就食左半打 滿足~~~

松葉蟹腳 濃濃既海水 蟹腳啖啖肉

跟住就試下壽司刺身 每樣都有6-7款揀
三文魚件件都厚身 俾魚腩位充滿魚油味
極正~~帶子有5蚊銀咁大 食落鮮味
甜蝦都係正既~仲有希靈魚 蟹柳等選擇~

到試熟食 有芝士蟹子青口 蒜蓉多士
以上趁熱食係好惹味 吉列蝦卷一啖一口 剛好~~

另外 仲有燒菠蘿 牛仔骨 同棒棒餃子 正呀~
燒菠蘿好多汁 新鮮 牛仔骨肉質好 惹味

飲品都多選擇 一般汽水外特別有蘋果綠茶
仲有韓國beer tim 食燒肉嘆beer都正~

燒既時候 旁邊有鹽 七味粉等 可以調味
醬料區亦有各式豉油 辣椒 芝麻醬等~
餃子燒到外皮 脆卜卜好味 豬頸肉同五花肉加鹽燒 好味 而秘製义燒就一啖一粒
吸引既~~~食左足足2,3round

甜品出場~~甜品櫃除左有朱古力蛋糕 仲有木瓜布甸 芒果啫喱等 糖水就試左好滋潤既木瓜杞子雪耳糖水 甜度適中 另外發展新野~就係呢隻益力多雪糕同綠茶雪糕 2隻味道都好濃 好好味~~~~~記住留肚試!

食飽飽 總括黎講海鮮新鮮 燒肉選擇多
$300位係合理既
如果甜品再多幾類就好

遲d再想食生蠔蟹腳會再黎架!!!