2023-08-26 21 浏览
🥗当拣好食物后,店员好有效率上六小碟前菜,大荳芽菜、西兰花、泡菜、酸萝卜、翠肉瓜,可以开一开胃,食多啲肉😆✨店员同时开炉加唔同款蔬菜系炉面烧,有洋葱、南瓜、菇片&茄子,感觉健康啲😈🥩牛肉拼盘 配大酱汤/泡菜汤拼盘有牛肉眼、牛肋骨肉、肩胛肉、板腱肉,共四款唔同牛部位,牛肉油花好靓又新鲜,特别系牛肉眼劲大块!烤肉味好香,劲juicy,包住生菜食,唔会咁腻又爽口,仲有几款酱汁可以配搭黎食🫕大酱汤带少少辣味,味道鲜甜,里面有虾、蚬、洋葱、菇、豆腐、翠肉瓜,材料非常丰富🥘石锅伴饭吱吱声石锅饭上枱,将蔬菜、牛肉、鸡蛋&韩式辣酱捞起,好香,仲有锅巴,食落去口感丰富🍺Orion生啤食烧肉既最佳拍档👍🏻🍨饭后甜品有雪糕食,拣左抹茶&黑芝麻味📍 南대门cuisine

🥩牛肉拼盘 配大酱汤/泡菜汤

🫕大酱汤

🥘石锅伴饭

🍺Orion生啤
食烧肉既最佳拍档👍🏻

🍨饭后甜品有雪糕食,拣左抹茶&黑芝麻味

📍 南대门cuisine