2022-11-12 4 浏览
天气转凉最啱就系食烧肉🔥 餐厅位于尖沙嘴嘅韩国街,由韩国人主理嘅正宗韩式烧肉店,除咗有烧牛/猪拼盘之外亦提供特色汤锅、海鲜、烧酒等等!整体食物款式众多而且价钱合理,好适合三五知己过嚟食住吹水🤪嚟到呢度当然要叫啲肉嚟烧啦~ 板腱肉肉质结实,带点嚼劲,搭配生菜、泡菜、芽菜、调味料等卷埋一齐食真系好有韩国feel☺️ 石锅拌饭上枱时热辣辣,吱吱声咁未食都已经流晒口水😋 整体配料丰富,有嫩牛肉、红萝卜丝、芽菜、煎蛋、紫菜等~ 加埋辣酱十分惹味😎芝士炸鸡及烤猪肋骨超有惊喜,左边铺满极度邪恶嘅芝士同薯条,右边放上外脆内嫩,大大件嘅炸鸡同浓郁BBQ酱嘅烤猪肋骨,整体份量十足,系幸福嘅感觉呀😭 呢款好适合同朋友仔开心share!