2022-05-04 25 浏览
Pizza Maru (朗豪坊) (旺角).呢间好推荐大家食,佢系韩式加西式fusion菜,之前食过今次带屋企人一试。佢地都赞不绝口!. ▪️ Fisherman's Marinara Seafood Stew ▪️.呢个汁真系世界级,蕃茄酱配海鲜,有青口,虾,鱿鱼圈再配埋个脆包,想encore多个包点汁食!. ▪️Honey Yuza Garden Greens ▪️.蜜糖柚子汁嘅沙律,入面仲有杏仁脆片,核桃粒,甜甜酸酸配沙律菜好食. ▪️ Crab Festival(Regular)- Double Cheese Twist($36) ▪️.群蟹派对pizza,正呀好多蟹肉,加$36可以转芝士边,好正呀软芝士,我地四个人叫regular都好够!!.▪️ Kimchi Carbonara with Seared Scallop ▪️.呢个系我今次再黎必叫,第一次食好惊喜,泡菜嘅香辣加上白汁好好食😋 但今次嘅泡菜味唔够之前食浓🥺.▪️ Marinated Deep-Fried Baby Octopus▪️.本身其实想食薯条点知卖晒,叫个炸物就叫左个特别啲嘅炸章鱼仔,又出乎预期几好食!.📌 Pizza Ma
Pizza Maru (朗豪坊) (旺角)

▪️Honey Yuza Garden Greens ▪️

📌 Pizza Maru (朗豪坊) (旺角)
旺角亚皆老街8号朗豪坊4楼3号舖
环境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️