2019-05-06 485 浏览
今日,我同朋友行完铜锣湾又去揾野食,今次就去左呢间食韩国🇰🇷野既餐厅。呢间餐厅都几特别,可以俾你选择食放题又得、散叫野食又得。放题方面大约200几一位,就可以食到韩式火锅、小食、炸鸡同住饮。由于我地两个女仔食,我地食唔到咁多野,所以我地直头散叫。鳗鱼石头饭呢个饭一d都唔野少,成条鳗鱼俾你食,size同你只手差不多大,仲有紫菜、菠菜,净系卖相都已经好吸引鳗鱼都好好食,啖啖肉,又冇乜骨令你好放心食,不过,个饭就有少少干,冇乜韩式酱汁。值得一赞就系,餐厅好细心,会另外俾一只碟仔俾你,可以放呢条鳗鱼,就可以好方便食到d饭。泡菜煎饼呢个泡菜煎饼都整得好好食,煎得香口,里面都有好多泡菜,配上呢个酱汁,都几开胃。韩式炒杂菜我出街食饭,一定会叫菜食,因为会健康d呢碟菜都好丰富,有西兰花🥦、青椒、椰菜🥬、红萝卜🥕,颜色鲜艳。美中不足的,就系味道有少少咸烤肉呢个烤肉有鸡、猪、牛,呢个份量都好劲。味道都几好食,又唔会整得太老,又有肉汁。我个人比较喜欢烤猪,味道更出色。我会建议大家净系叫烤猪肉都👌🏻总结,如果大食人仕,我会建议你地可以食放题。同埋,味道、服务态度整体都唔错但可能餐厅都有种植物,所以比较多蚊,希

呢间餐厅都几特别,可以俾你选择食放题又得、散叫野食又得。

由于我地两个女仔食,我地食唔到咁多野,所以我地直头散叫。

韩式炒杂菜
我出街食饭,一定会叫菜食,因为会健康d

美中不足的,就系味道有少少咸
炒杂菜

烤肉
呢个烤肉有鸡、猪、牛,呢个份量都好劲。
味道都几好食,又唔会整得太老,又有肉汁。
我个人比较喜欢烤猪,味道更出色。
我会建议大家净系叫烤猪肉都👌🏻
烤三色肉

总结,如果大食人仕,我会建议你地可以食放题
同埋,味道、服务态度整体都唔错

但可能餐厅都有种植物,所以比较多蚊,希望餐厅可以改进。

2019-04-25
炒杂菜