2018-10-10
今日同朋友经过世宙,见到有韩牛食,我地就俾佢吸引左入去食lu,一入到去坐底,店员就马上为我地细心介绍汤底,韩牛,同食用方法黎到呢到必点当然系韩牛啦,仲有唔少得既猪豚肉同鸡,最后拣左个泡菜汤底,系等紧既同时,我地就出左去拎d小食,有泡菜,薯条,饺子等等......可以食D沙律,冇咁济,而饮品柜都有好多选择拎完小食,野饮,番去,野食话咁快已经到齐晒,唔理三七廿一,放晒韩牛,猪豚肉同鸡落去个泡菜汤底到,等到差唔多,韩牛食得喇,首先韩牛既味道好重牛味,好香,一入口即溶,,猪豚肉薄得黎,味道都好浓郁既猪味,而鸡都好滑唔会好老,各有千秋之后见到menu有生牛肉就叫黎试下,味道不错,麻油味好香,加埋蛋点缀,整体味道提升左,值得一试仲有其他海鲜架,有蝴蝶虾、鱿鱼仔,食落都好爽口,几新鲜仲有个叫黑糖水正果,有D红枣等等,几有黑糖味,应该都系韩式打边炉必备既饮品,都算解渴最后出去拎埋个yoga,唔太酸,自助式,又好挽又好味,very good,下次会再黎食
仲有其他海鲜架,有蝴蝶虾、鱿鱼仔,食落都好爽口,几新鲜