2018-11-25
又到左一个星期最期待嘅Happy Friday 😍谂下同d同事食乜好呢?通常星期五我地都多d人一齐食,谂谂下好似好耐无食新麻蒲,即刻打去book位先🤨不过我地成十个八个去就算book左都要早少少落去🏃🏻♀️🏃🏻♂️佢嘅午市套餐都几抵,有买三送一🤪我今次拣左炖牛骨牛肉浓汤面,虽然佢话浓,但其实都算几清淡,我个人就好喜欢💕,不过我d同事食惯浓味就觉得偏淡😅,成碗面系用石锅装住,好够热,而且好多类似牛𦟌嘅肉,大概有六块,不过略嫌有少少膻味🙊,入面除左有面之外,佢另外仲跟左一碗白饭🍚,仲有饮品,饮品除左有一般咖啡奶茶柚子茶之外,仲有d特饮,我拣左一杯蓝色嘅梳打🍹酸酸甜甜几解渴🥰另外值得一提系佢会提供六款前菜,其中泡菜系最好味而且免费refill,我地黎亲都refill 好几次,呢度坐得都几舒服,成班人嘻嘻哈哈又一餐😁