2024-08-02 712 浏览
最近沙田开咗间韩国外卖店, k chef story 种类都几多,咁啱同朋友开party🤣,就决定试下👀overall质素同性价比真系几高㖞!.黑蒜炸鸡 🍗🖤有劲多只味拣,只只都几吸引haha 而今次我就拣咗黑蒜味😛 又一只同半只拣, 我哋以为一只嘅份量唔会好多, 点知3个人食完都仲有半只 炸鸡外皮金黄酥脆,咬落去有啲咔嚓声,肉质嫩滑多汁🫶🏻 黑蒜酱汁香气扑鼻,带有一点甜味,完全唔会腻! 每一口都令人想再食多一件,真系超级满足!😍.辣炒猪肉饭卷 🌶️🥢辣炒猪肉饭卷包得好紧实,我觉得都几辣🥵haha 不过猪肉份量好多🫶🏻.牛肉盖饭 🥩🍚牛肉盖饭份量真系好多,牛肉多得夸张haha 三个人一定食唔晒haha 牛肉煮得嫩滑多汁,配饭一流 酱汁浓郁亦都偏甜,大满足!🥢🥦.📍K Chef Story沙田横壆街2-16号沙田中心3楼29A号舖
黑蒜炸鸡 🍗🖤
辣炒猪肉饭卷 🌶️🥢