2022-11-27 238 浏览
🇰🇷韩式拌饭(香菇牛肉)✨份量适中,香菇牛肉都比得慷慨。😊特别钟意佢有少少生菜丝,当加埋青瓜丝、萝卜丝一齐食🥬,中和左牛肉既腻感。成个感觉好清爽!💛💛(有趣既系附送既韩式辣酱完全吴辣,所以唔系好食得辣既朋友都可以加爆!)🇰🇷韩式饭卷(沙律吞拿鱼)✨岩岩好可以一啖食晒既size,沙律吞拿鱼份量吴少,入面既青瓜、蛋丝、萝卜丝同腌萝卜更为个饭卷增加左吴少口感同风味。整体而言食得非常满足!😋😋🇰🇷蟹肉忌廉薯饼✨好好食,好惊喜!虽然系叫外卖,但依然keep到外层松脆既口感。而且佢既炸粉唔会好厚,食落完全吴觉油腻,配搭内层绵密既忌廉蟹肉,简直系perfect!🤤🤤下次一定会叫翻(。>∀<。)🇰🇷甜辣年糕✨年糕之中夹杂住少量鱼板同白菜。甜辣既调味令到食落去会好顺口,虽然比想象中辣少少,但依然可以接受。比较可惜既系个年糕实在太过烟韧,食左几条之后个牙骹已经有d酸•﹏•,如果可以整淋d就perfect啦!整体而言,佢地堂食既价钱都好抵食,如果想食韩餐,会系一个吴错既选择👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
🇰🇷韩式拌饭(香菇牛肉)✨

份量适中,香菇牛肉都比得慷慨。😊

🇰🇷韩式饭卷(沙律吞拿鱼)✨

🇰🇷蟹肉忌廉薯饼✨

🇰🇷甜辣年糕✨

韩式拌饭(香菇牛肉)
韩式饭卷(吞拿鱼)
蟹肉忌廉薯饼
甜辣年糕
外卖送餐
韩式拌饭(香菇牛肉)
韩式饭卷(吞拿鱼)
蟹肉忌廉薯饼
  • 韩式饭卷(沙律吞拿鱼)