2021-11-19
【#肥波饺子系列】#没有店舖立场资讯 🎈呢几日要温书,写啲简单啲嘅野,星期二系新蒲岗考完试我要去食肥仔铭 @fatmingrestaurant 奖励一下自己~虽然我已经打定输数唔会合格~哇哈哈~~🎈呢间系同事推荐嘅午餐之选,8只饺子都系$35以下,超级饱!同事佢地就会拣云吞酸辣汤面,但我钟意佢嘅韮菜饺多过佢嘅菜肉云吞,因为云吞有姜丝系里面🙅🏻♀️🙅🏻♀️🙅🏻♀️呢间呢饺子好大粒好足料!粒粒都肥嘟嘟大大粒🥟配埋佢地嘅豆瓣酱真系好满足❤️酸辣汤我面试过一次,都几足料而且几好味架~📍上海美食📍柴湾怡顺街10号舖地下#自费 #午餐 #肥波日常 #柴湾 #柴湾美食 #柴湾人柴湾事 #饺子 #上海美食 #hkig #hkfoodie #hkfoodblogger #foodie #foodblogger #hkigfoodie #hkigfoodblogger #hkgirl #hkwife #hklocalfood #dumplings #hklocalrestaurant
#没有店舖立场资讯
📍上海美食