2021-12-08
朋友之前试过呢间嘅lunch觉得唔错,今日约左去附近做岩盘浴前试一试个晚餐,晚市二人餐食物有一定水准,拍得住贵价西餐,而且价钱几抵听讲餐厅周不时会有DJ打碟,而平安夜🎄同除夕当日已请DJ驻场,同另一半/朋友过嚟食饭应该好有气氛💕Set for 2 $668🌟新英伦周打蚬汤蚬肉同汤都几鲜甜,配蒜蓉法包感觉不错👍🏻🌟香蒜牛油煮蚬意想不到咁大碟,而且粒粒新鲜开晒壳,煮得岩岩好熟,味道鲜甜🌟草饲澳洲肉眼牛扒平时叫medium多数会变左medium well,呢度嘅厨师真系整到medium,切开肉汁丰富而冇血水,呈粉红色,因为冇预先调味,蘸少少盐更可以食到牛嘅香🌟鹅肝松露意大利粉鹅肝煎得外脆内软,入口即溶,唔会太油腻,意粉弹牙、挂汁,好重松露味,厨师更特意加咗啲菇菌增加整体口感🌟精选蛋糕 平时唔好芝士蛋糕嘅我竟然秒清左呢件,甜度同口感好岩我,食完唔会桨住个口👍🏻老板见我地影相影得好靓,送左2张现金劵比我地下次再去食
Set for 2 $668
🌟新英伦周打蚬汤
蚬肉同汤都几鲜甜,配蒜蓉法包感觉不错👍🏻
🌟香蒜牛油煮蚬
意想不到咁大碟,而且粒粒新鲜开晒壳,煮得岩岩好熟,味道鲜甜
🌟草饲澳洲肉眼牛扒
🌟鹅肝松露意大利粉