Eagle & Sparrow Music Cafe佐敦文蔚街23号地舖Score 分数:A / 80+位置: 佐敦/柯士甸地铁站,行8分钟左右,都算几方便。价钱: ~HK$100/人味道:估你唔到,食素都可以咁好食,唔似食紧素服务: 感受用心清洁: 大致整洁环境: 装修有自己嘅风格,有味道,感受下就明推荐: 蟹饼,好好食*特色:现场音乐会 + 素食 + 生桐(健康饮食)讲真,同朋友系网上揾到这间特色餐厅时,都有d担心,因为果边条街有d静。不过见咁有特色咪尝试下咁啰。哗,点知又真系几正㖞。以为门口旧旧地,点知入到去见佢装修就觉得佢老细应该好钟意“音乐”,纯粹感觉,冇咩根据嘅~ 因为好多野都系同音乐有关,有水晶波波转转球添架🤩食物就系健康为主。系呀!健康嘅生桐饮食可以比你选,亦有唔少其他野比你叫,但煮法都好健康,食得多都唔怕。咩咁会好食架咩?我都怀疑过,但食物黎到之后就转谂 “真系素”?佢地摆盘都好有靓靓cafe feel。加上现场又有音乐,个人感觉放松晒。讲真,一班女仔 / 约女仔去特色餐厅,E间一定冇介绍错😏 追到女朋友时,记得叫朋友follow 我添呀!唔该🤭睇开我嘅朋友都知道,我
Eagle & Sparrow Music Cafe
佐敦文蔚街23号地舖

Score 分数:A / 80+

位置: 佐敦/柯士甸地铁站,行8分钟左右,都算几方便。
价钱: ~HK$100/人
味道:估你唔到,食素都可以咁好食,唔似食紧素
服务: 感受用心
清洁: 大致整洁
环境: 装修有自己嘅风格,有味道,感受下就明
推荐: 蟹饼,好好食
*特色:现场音乐会 + 素食 + 生桐(健康饮食)

睇开我嘅朋友都知道,我一向唔太推荐菜式,但今次我只能讲 “蟹饼你唔试过,唔好话黎过添呀!”。佢地嘅饮品虽然唔平,不过真心有特色。佢地嘅特色唔系出面cafe果种,系.....系.....健康得黎又有心整比你饮果种,真系唔知点讲好,试完你就知鬼咁正。

唔好食嘅话,留言比我。可以保证真心正。完!

蟹饼

蟹饼