2022-10-30
依家餐厅系喺大厦嘅最顶层🏢,而且有180度大玻璃,可以饱览油麻地,旺角嘅景色🏙。室内亦布置得好有情调🌹,用咗玫瑰黎砌心形❤️。好适合过时过节黎庆祝!🎉罗勒,燕麦餐包 🍞餐包好似新鲜出炉㗎,热辣辣,表面脆,入面好软熟,湿润。食完都仲想添多个。😋😋是日精选餐汤 + 精选甜口 $39🥣🍨番茄浓汤 🍅蕃茄汤一食落口就已经食得出系用新鲜蕃茄打成,入口好顺滑。酸酸甜甜嘅蕃茄味好开胃,即刻令到我食欲大增。😚芒果慕丝 🥭甜品好应节,上面用咗一个用白朱古力整成嘅南瓜黎装饰🎃。慕丝系三重芒果🤤,最面有芒果酱,中间系芒果慕丝,最底系芒果肉。慕丝唔会好甜,香浓芒果味,而且口感好滑。赞!🤟🏻👍🏻香煎是日餐鱼伴香草忌廉汁 $188🐟是日餐鱼系盲曹鱼,鱼皮煎到脆卜卜,鱼皮底下仲有一层骨胶元🤭,食落有少少浆住过口嘅感觉。香草忌廉汁淡淡地,唔会太heavy。加埋盲曹鱼一齐食口感更加滑。😁伴菜就用咗蒜头来炒西式嘅绿色同黄色翠肉瓜同埋豆。🥒薯仔就焗到熟透,食落口感好绵。表面撒上盐同红椒粉调味,好香口。🥔🧂
罗勒,燕麦餐包 🍞
是日精选餐汤 + 精选甜口 $39🥣🍨
番茄浓汤 🍅
芒果慕丝 🥭
香煎是日餐鱼伴香草忌廉汁 $188🐟
伴菜就用咗蒜头来炒西式嘅绿色同黄色翠肉瓜同埋豆。🥒