2021-03-22 345 浏览
呢间闻名已够嘅新南苑一直都未有机会黎一试究竟晚市重开后我就立即约朋友黎食返餐好嘅⋯😋.超级为食嘅我当然要拣最最最多野食嘅至尊餐啦鸡煲⋯牛同海鲜都可以任叫😍系鸡煲未上枱时先食一食小食先呢个鱿鱼真系不失大排档 ⋯炸到一啲都唔油本身粉浆都好够味🦑⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯鸡煲调味好惹味.鸡肉好嫩滑🐔第一次食鸡煲会有油炸鬼.好吸味....但都好吸油 食2.3旧就会有点儿腻⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯汤底我地好贪心⋯拣咗4款分别系麻辣.番茄🍅.沙嗲.芫荽皮蛋本人觉得沙嗲最好味 好香浓不论系海鲜.肉.菜都好啱⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯第一次食咁大只嘅虾🦐大只过我只大手板肉质好紧实 好新鲜鲍鱼好厚身 好嫩⋯⋯但任叫嘅会系小 鲍鱼蛏子无沙 好鲜甜蚝🦪带子都可以任食⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯第一次小笼包边炉 爆多汁 好特别⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯我觉得可以任叫咁多靓牛同海鲜真系唔算贵食家们 真系要黎试一次⋯⋯跟住一试就会爱上了
超级为食嘅我当然要拣最最最多野食嘅至尊餐啦
鸡煲⋯牛同海鲜都可以任叫😍