2021-01-25 4480 浏览
系某app见到12点去食有50% off!就即刻book左去试下。当日我地叫左两个送:招牌海鲜意粉,顶级安格斯汉堡。招牌海鲜扁意粉:先讲下个意粉,虽然望落去平平无奇,但系食落都几惊喜。意粉汁系由龙虾汁同龙虾肉仲有红椒酱调配而成,虽然龙虾汁唔算好浓,但系里面有一粒粒弹牙既龙虾肉粒,所以成件事食落都几正。其次配菜有青口同大虾,青口不过不失,大虾好爽口弹牙,略嫌有啲啲油,但整体来讲呢碟算系不错。安格斯汉堡:牛肉生熟程度刚刚好,而且好Juicy,有浓浓的牛肉香味。面包皮松软,都几香。但系佢同一般汉堡有啲啲唔同,番茄生菜洋葱圈同酸瓜都系另上既,个包剩系夹住一块肉。可能系唔想配菜既水分令个面包湿影响口感挂。薯条系厚切,油炸到外脆内软,外面系金黄色,咬落去里面可以食到软淋淋既薯蓉,相当唔错。
当日我地叫左两个送:招牌海鲜意粉,顶级安格斯汉堡。
招牌海鲜扁意粉:

安格斯汉堡: