2023-10-10
我喺V city连珠时代广场嘅天桥行过,突然见到佐贺山田呢间烧肉放题嘅餐厅,远远已经嗅到诱人嘅烧肉香气,当时就即刻有食嘅欲望!佐贺山田嘅价钱唔算太贵,所以冇多谂,立刻行入去试下,佐贺山田嘅肉质真系出奇地好,特别系佢哋嘅和牛,入口即溶,质素真系唔错,睇落又吸引。一坐低就送上一份夹得好丰富嘅set,set入面有各款牛肉,特别系和牛质素出众,绝对唔会令人失望。之后我哋又点咗牛肉、猪肉、鸡肉、海鲜等等,令人惊喜嘅系佢哋海鲜选择好多样,有蚝、青口、蚬仔、鲭鱼、鱿鱼仔、带子等等,全部都好新鲜美味,仲有多款蔬菜选择,如青椒粟米、金菇等等,真系食得好开心。餐厅可以自行拎生菜、泡菜等等,仲有炸物同熟食,选择多元,完全唔会让你等得太耐就有嘢食。佐贺山田•烧肉提供近百款不同选择,包括和牛、鸡肉、海鲜等等,重可以透过扫QR code落单,非常方便。整体而言,佐贺山田•烧肉嘅性价比相当高,唔太贵就可以食得好饱,肉质质素对得住价钱,绝对系一个好好嘅烧肉放题选择!👍🏻👍🏻❤️