2020-12-01 3449 浏览
店舖细细,两个女服务员以为好服务,我想多了。两公婆叫一个鸡锅,再加一个蚝饼,吾够5分钟鸡锅来了,坦白讲味道不错,食咗15分钟见其他枱食品都上菜,第一次问醒目服务员,佢头也不回即是回应快来了,等多一阵。然后,又再过10分钟,鸡锅已食到见底,再追问一次,佢又系话你哋有下单,我哋知嘅蚝饼系要啲时间,再过10分钟已食完,我们心谂算啦漏单咪走人啰。佢就问你哋个蚝饼未食㖞!我话个蚝饼好似法国餐咁耐吾等啦埋单吧!结账走人在门口计一计,发现佢竟然将蚝饼+埋入张单度,我当然入返去问究竟,条醒目女服话我有问你是否外卖,你话吾使架!下,咁你就当我食咗吗?咁吾老实点做街坊生意呀!同时间都听到有客投诉食物但条醒目女服务员依然扮哂鱼虾蟹,今时今日生意难做大家都知,但仲请埋啲咁高质服务员,想挣扎求存难矣!
2020-12-01