2024-04-23
【浓鸡花胶鱼翅锅升级版 6两】今次要同大家介绍嘅系浓鸡花胶鱼翅锅升级版,我哋拣咗六両嘅size,呢个版本嘅锅底比一般嘅更加浓郁,鸡汤嘅味道更加浓厚,成个汤都系鸡汤嘅精华浓缩,同埋加入咗大量鱼翅同埋花胶,鱼翅部分绝对系真材实料,份量十足,饮落十分滋润,黎呢度系必点嘅菜式。🍲【美国谷饲肥牛】餐厅选用嘅系顶级谷饲牛肉,肉质鲜嫩多汁,每一口都带有浓浓嘅肉汁,轻轻喺鸡汤入边渌过之后,保留咗牛肉嘅原味同鲜甜!🥩【蟹子虾滑】蟹子虾滑煮完之后食落口感弹牙,充满着虾嘅鲜味,亦都咬到好多虾肉喺入边,上面嘅蟹籽令到个味道层次都升华咗。🦐😁【弹牙墨鱼滑】墨鱼滑亦都非常新鲜,唔会好似平时𠮶啲食落成嚿胶咁,而系非常之弹牙,又食得出冇味精。🦑☺️【炸鱼皮】另外,我哋点嘅炸鱼皮都不错,呢个小食虽然简单,但最犀利系炸得十分香脆,配上啲微微嘅盐味,带点点咸香。🐟
【美国谷饲肥牛】
【蟹子虾滑】