2024-06-26 247 浏览
去完佐敦行买野,想食下面,见到呢间有一个二人餐好抵,就同朋友一齐入嚟食吓,二人餐可以拣两款主同两款小食,仲有两款升级茶饮,选择非常丰富⭐️肉燥热捞面佢可以拣粗面同埋幼面,而我就选择咗粗面,因为感觉会比较弹牙,最后果然冇令人失望,面爽,再加上大量肉燥,prefect match ⭐️传统川式凉面同捞面唔同,呢一款系属于冷面,配料上有大量菜谱、青瓜丝同瓜,重点嘅系佢嘅酱汁非常特别,好惹味,就呢一点嚟讲,已经好即得推介⭐️炸鸡翼鸡翼肉质嫩滑,配上上面小小嘅七味粉,味道一流⭐️香脆红糖糍粑口感非常烟靭,口感嚟讲绝对系满分,甜味亦都恰到好处,正👍⭐️雪梨茶+ 青苹果茶两款饮品都好清甜,系一个唔错嘅配搭⭐️招牌双拼云吞 - 爆汁韭菜 + 鲜甜粟米除咗二人餐之外,我哋仲叫咗云吞,佢云吞嘅汤底有六种选择,而我就拣左好健康嘅蕃茄鱼汤,汤嘅味道非常之浓郁,蕃茄味十足,而且饺子都好鲜甜,材料非常新鲜除此之外,佢仲有啲自家制酱料同菜脯俾人买,有香脆花生一瓶、五仁菜脯丁、香辣菜脯丁等等,食完佢个面后,特别推介五仁菜脯丁返去,味道十分香

⭐️肉燥热捞面

⭐️传统川式凉面

⭐️炸鸡
鸡翼肉质嫩滑,配上上面小小嘅七味粉,味道一流

⭐️香脆红糖糍粑
口感非常烟靭,口感嚟讲绝对系满分,甜味亦都恰到好处,正👍

⭐️雪梨茶+ 青苹果茶
两款饮品都好清甜,系一个唔错嘅配搭

⭐️招牌双拼云吞 - 爆汁韭菜 + 鲜甜粟米