2018-02-08
星期六同女朋友喺葵芳睇最新嘅移动迷宫,我女朋友话唔想咁晏食嘢想睇之前就食饭先,咁同佢喺地下果层行下睇下食咩啦,见到韩烧都几吸引㖞而且仲推出左个情人节套餐价钱都合理就咁俾佢吸引左买一送一Hoegaarden Happy Hour 韩烧嘅前菜都系泡菜𠮶啲,全部可以免费任加,炉边嘅蛋佢加左泡菜落去我觉得几好食个主菜嚟啦设计都几有心思一层层悭地方又精美,心形紫菜包饭包住萝卜同午餐肉都好开胃有韩牛韭菜卷同埋两款嘅牛仔骨,个份量都几大㗎两款牛仔骨嘅味道都唔同,食起嚟有两个唔同嘅口感,两款牛仔骨都好好食而且好入味韩牛韭菜卷肉汁都鲜嫩加上佢有啲酱油腌过食落口同啲韭菜味好夹套餐跟两杯特饮,柠檬汽水同埋西柚果醋,我觉得西柚果醋好饮啲,韩烧配两杯冰冻嘅特饮都几好食饱之后再嚟多个甜品西瓜雪条配曲奇脆脆雪花冰,可能情人节套餐关系雪条都系孖住嘅,食完感觉真系凉透心,呢个二人餐嘅份量我觉得真系好充实同满足,我女朋友仲话减肥
买一送一Hoegaarden Happy Hour 韩烧嘅前菜都系泡菜𠮶啲,全部可以免费任加,炉边嘅蛋佢加左泡菜落去我觉得几好食 个主菜嚟啦设计都几有心思一层层悭地方又精美,心形紫菜包饭包住萝卜同午餐肉都好开胃 有韩牛韭菜卷同埋两款嘅牛仔骨,个份量都几大㗎两款牛仔骨嘅味道都唔同,食起嚟有两个唔同嘅口感,两款牛仔骨都好好食而且好入味 韩牛韭菜卷肉汁都鲜嫩加上佢有啲酱油腌过食落口同啲韭菜味好夹 套餐跟两杯特饮,柠檬汽水同埋西柚果醋,我觉得西柚果醋好饮啲,韩烧配两杯冰冻嘅特饮都几好 食饱之后再嚟多个 甜品西瓜雪条配曲奇脆脆雪花冰,可能情人节套餐关系雪条都系孖住嘅,食完感觉真系凉透心,呢个二人餐嘅份量我觉得真系好充实同满足,我女朋友仲话减肥