2018-06-14 421 浏览
今日屋企得两个人,所以带爸爸去食放题预祝父亲节我地5点半到,不过已经半满,走既时候仲全场full哂加好多人等紧位佢哋个自助沙律区好靓,有好多唔同款既野食,连章鱼小丸子都有!自助熟食区既泡椒鸡翼都唔错,仲有汤同碗仔翅!甜品种类都算多!饮品简直多到眼花撩乱鱼生好新鲜!因为得两个人所以唔敢一次过嗌太多!黄金焗带子:带子大细适中,好重芝士洋葱味!天妇罗都炸得几好!唔会太干!红油抄手  &  一口芝士:红油抄手大大粒,一口芝士好正,好芝心!盐烧海虾串 &  牛油烧翠玉瓜 & 盐烧鸡软骨 & 烧虎皮尖椒 & 中华沙律  &  牛油焗栗米:全部都好好味御品蟹皇瑶柱海鲜粥:鲜甜,一个人都可以食得晒!水煮牛肉  &  日式雪花牛肉锅:牛肉唔会太肥,有好多块!水煮牛肉够辣,好多芽菜!不过我钟意日式雪花牛肉锅多啲本格冷乌东冬 &  热汤乌冬:乌冬唔系廉价乌冬,烟烟韧韧,正!吉寿啲嘢食份量啱啱好,全晚都冇漏单,服务又好,very good!
今日屋企得两个人,所以带爸爸去食放题预祝父亲节

饮品简直多到眼花撩乱

鱼生

鱼生好新鲜!因为得两个人所以唔敢一次过嗌太多!
黄金焗带子

黄金焗带子:带子大细适中,好重芝士洋葱味!
天妇罗

天妇罗都炸得几好!唔会太干!
红油抄手  &  一口芝士

烧物  &  中华沙律  &  牛油焗栗米

御品蟹皇瑶柱海鲜粥

御品蟹皇瑶柱海鲜粥:鲜甜,一个人都可以食得晒!
水煮牛肉  &  日式雪花牛肉锅

本格冷乌东冬 &  热汤乌冬