The Place

餐厅: The Place
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
餐厅: The Place
资讯:

2017-03-14 1387 浏览
早两日book定位谂住试下依间,听过好多人讲话正同老公,奶奶三个早左15分钟到就12点前5分钟啲人已经开始排队准备入去,见条龙愈黎愈多人,我都去左加入依个行列度好快已经安排左我地入去坐喇,一开波当然去攻冷盘先喇,我同奶奶即刻去左拎蚝,今日系纽西兰蚝可能我之前都系食开纽西兰既细蚝,冇食大蚝既关系,我觉得好重味,佢唔同法国蚝咁咸既重海水味,系重金属味,冇唛海水味,同埋都大只,个涡都几深既,厚肉,爽口,但我都系钟意食细只既多啲,因为太重金属味反而冇左果种系口腔入面回香既感觉,我觉得喇同埋我觉得依只蚝如果有岩盐可以配埋就正喇可惜依度冇,但有柠檬任攞丫,依度啲蚝系可以自己任攞,因为出面有啲系限住每人三只要排队咁,依度唔会有依个问题,各位蚝怪可以尽情攞另外啲散修修既就唔影喇,讲下算餐包,见依度啲人张相有好多款,仲谂住可以食好多架嘛,但去到得三款,因为我好钟意食包,所以好失望,可能夜晚先有好多种类喇沙律,多选择既,都可以跟唔同配料,例如干果丫咁蒸鱼,第一次见到条鱼果阵已经俾人清左上一半,得番啲浸住豉油既下一半就走左佢等下次,点知俾我咁岩等到即刻攞晒啲鱼柳位鱼好食丫,正仲有炒饭丫,印度薄餠,烤鸡卷依三
早两日book定位谂住试下依间,听过好多人讲话正
同老公,奶奶三个早左15分钟到

纽西兰生蚝
同埋我觉得依只蚝如果有岩盐可以配埋就正喇
可惜依度冇,但有柠檬任攞

另外啲散修修既就唔影喇,讲下算

沙律,多选择既,都可以跟唔同配料,例如干果丫咁

即刻攞晒啲鱼柳位
鱼好食丫,正

仲有炒饭丫,印度薄餠,烤鸡卷依三样都系跟佢附近既咖喱汁一齐食会好食啲同冇咁干身,炒饭本身用左香料炒,正

仲叫左个米粉,自选配料有生菜,鱿鱼,冬菇,豆卜,芽菜,片装牛肉,汤底可选牛肉/鸡汤

剌生,有吞拿鱼,北寄贝,鲷鱼,另外都有啲寿司同日式小食
红豆沙豆腐花
红豆沙+豆腐花
甜品区既职员都好友善同耐心咁帮我,果阵其实我只系想要豆腐花,食完之后先再要红豆沙,但个师傅主动问我加唔加红豆沙我梗系即刻话好喇
不过其实真系分开食会好啲,红豆沙就咁食够味,但加埋豆腐花就唔够甜喇,所以都系分开食好
青柠柠檬雪芭
Movenpick雪芭依款系青柠柠檬味,佢有碗装同筒装,食得酸既先好叫,我食得所以叫了
佢配料有熊仔糖,朱古力片,绵花糖,彩虹朱古力条,花生碎,花生碎配朱古力雪糕正,雪糕仲有士多啤莉奶涷味,热情味芒果味,其他唔记得,奇怪既系佢冇细匙更得大匙更,飮汤果种,好怪

甜品仲有啲奶涷丫,手袋样蛋糕丫咁,其实我唔明点解叫奶涷唔叫布甸,所以我冇食到

另外得清水俾你飮,要飮其他野要加多68蚊,佢个埸有两款汤既,但唔岩飮啰

总括黎讲ok既,但夜晚去食会多款啲啰
2017-03-13
用餐优惠