2015-07-27
个fd话想试下呢间楼上cafe就试下啦,又系6点几就去到好多位吾洗等。夜晚架menu只系得set dinner同all day breakfast拣,我同个fd一人叫左一个set dinner, 原本主菜系黑松露cream sauce长通粉系配烟三文鱼,但系由于本人吾食三文鱼架关系就问下佢可吾可以转其他,最后佢帮我转左做青口,太感动了!首先上架系餐汤系南瓜汤,南瓜味浓厚香甜,可以饮到有d南瓜肉架质地,可惜吾够热 饮饮下就上餐包:白松露牛角包,呢个包坚正,店员会提你衬热我食个包,牛角包热辣辣好脆 食到第二三啖就开始食到有白松露,白松露架香味简直焕醒左自己架味觉神经,真系好好味! 主菜黑松露忌廉长通粉配青口青口煮得岩岩熟,吾会过火,食落口竟然食到有海水架咸味!将黑松露捞混整碟长通粉,每一啖长通粉都富有香浓架黑松露味同忌廉味,但都系好可惜吾够热,只是微暖,份量比较少 餐饮点了热朱古力,好浓好浓架朱古力,热辣辣,甜度适中,喝一口已经满满幸福架感觉甜品店员给了2款不同口味的mouse cake给我们share来试下。一款是豆腐味,另一款是荔枝味,个cake就麻麻地还可以啦,个人会选择豆腐
主菜黑松露忌廉长通粉配青口
甜品店员给了2款不同口味的mouse cake给我们share来试下。一款是豆腐味,另一款是荔枝味,个cake就麻麻地还可以啦,个人会选择豆腐味多d, 荔枝味mouse cake好像有点格格不入。
埋单每人over 200 计埋环境食物份量其实我同个fd都觉得偏贵同吾值