2022-05-23
今日又系我铜锣湾食神微服出巡的时候今日家姐话俾我听呢一间上品好抵食咁就试吓啦。睇过我食评都知道,首先讲吓揸车嘅环境。清风街仲要睇你彩数,泊远少少都应该冇问题,近来抄牌都几严可能为咗六月派消费券。讲真嘢食几好食亦都好抵食,5人食$1000。等阿姐嘅礼貌真系要学吓,喺谭仔𠮶啲Style…一坐低马上讲折扣只可以食45分钟。7:00必须离座,还要你应承,攞豉油同调味品嘅时候,话中有话,说好赶时间啊快啲啦隔离𠮶台都要,6:15再嚟提示,阿姐食一餐讲四五次,喺30分钟里面都唔够,隔离𠮶台已经发晒脾气,你嚟到我呢台,亦都系咁样你想点样呢?可知道我哋做大食评家,出来食饭已经好客气,都怕得罪人,得罪餐厅老板。但冇办法啦都系要比负评!喺食平左,但要受气,大家自己谂。补充一句,食物出品几好唔错!还有一点,6:50几分外边仍然冇人等位,如果有人等位先咁紧张,对不对?
讲真嘢食几好食亦都好抵食,5人食$1000。
等阿姐嘅礼貌真系要学吓,喺谭仔𠮶啲Style…
但冇办法啦都系要比负评!
喺食平左,但要受气,大家自己谂。
补充一句,食物出品几好唔错!