2006-03-31 5 浏览
今日同一大班同事去饮茶, bk 左1点.. 12 点55分去到.. 同阿姐讲话几多号, 姓咩.. 佢就叫我等阵..o个时大堂门口迫满好多人.. 十分济迫!! 好啦.. 等等等.. 等左一阵.. 再问阿姐.. 哇.. 佢好大声咁同我讲.. 仲掟埋支笔系台度话:"等多阵啦".. 哇!! -__-!驶唔驶咁恶呀.. 驶唔驶咁好火呀.. 话唒我都系客㖞..冇端端比人闹.. 真系十个顶呀!好啦.. 条气都未顺番就坐低喇.. 见到d 匙更.. 杯.. 碗全部都系痴住d 黄色渍.. 见到都唔开胃.. 加上气上心头.. o个时真系想走... 跟住同事话冇唯再行.. 就留低啦.. 点知... 更恐怖o既事情就再发生喇.. >.<!我地点左十几样点心.. 样样都普普通通.. 唔好食..好喇.. 虾饺终于到.. 有一个同事夹起左.. 见到有一条o野痴住.. 初时仲以前系蒸笼o个d 叶.. 试下拉出o黎.. 见到条o野好长o架㖞.. oh my god!!! 原来系头发o黎o架.. 半条藏系虾饺里面.. 半条倚付住蒸笼上.. 大家都哇声四起.. 差d 胃都呕埋出o黎!!!仲有叫左个猪脚姜..
驶唔驶咁恶呀.. 驶唔驶咁好火呀.. 话唒我都系客㖞..
冇端端比人闹.. 真系十个顶呀!

我地点左十几样点心.. 样样都普普通通.. 唔好食..

仲有叫左个猪脚姜.. 佢面头层油呢.. 真系厚到你唔信.. "闪令令" 到可以照镜!!

呢间o野简直不知所谓.. 餐厅"立立" 乱..食物送头发.. 餐具送黄渍.. 侍应送黑面.. 贴钱买难受!!

同场加演有个阿姐侍应大嗌:"糖水呀!"
但系又唔见佢手上拿住糖水.. 又唔讲系咩糖水.. 只系o系度嗌嗌嗌..
问我地饮咩茶问左2次... 唉... 总之真系激爆.. 冇下次!!