2022-12-21 1176 浏览
返工食咩Lunch相信系每个打工仔返工最烦恼嘅问题。我自己个人就冇乜所谓,但好多时都同同事一齐食,大家都会陷入一个无限嘅轮回。但我自己钟意食中式饭或者碟头饭咁今次就拣咗双𩠌饭,因为可以自己配合唔同菜式。超人烧鹅 (铜锣湾)铜锣湾坚拿道西10号地下2号舖味道: ⭐️⭐️⭐️价钱: 💰💰抵食指数: ⭐️⭐️⭐️双𩠌饭 $35 炒饭底加$10超人烧鹅,我自己都帮衬过几次,次次都试唔同𩠌菜,作作为近期弹起得快嘅原因系因为平同埋有海鲜,但我自己就少有选择海鲜,多数会拣返中式饭菜,个人几推荐蕃茄猪扒,鱼香茄子,猪手,黑糖醋牛仔骨(肉食兽😋)呢几样都做到色香味俱全。以前嘅超人烧鹅只有一种味-咸,乜都落劲重盐,但近排唔知系咪转左师傅定盐无货,终于变返正架可接受程度😝

超人烧鹅 (铜锣湾)
铜锣湾坚拿道西10号地下2号舖

味道: ⭐️⭐️⭐️