2007-09-24
我都未见到回转带度D寿司咁奇特,但碟碟个样又差不多, 上面D料多数是炸的,黄色的,D盖又有烟霞,有D要揭起个盖先见到件寿司,但都估吾到系乜野寿司,有碟好似炸水蛇物体的寿司,髦埋好似个C字咁,原来系放左好耐的多春鱼寿司,入口即溶,吐都吐吾切;见到甜虾寿司,哗, 是哪个国家入口的虾?咁细既?新品种吗?又系C字咁髦埋㖞;馒鱼寿司好似几好㖞,点知己经被回转带上D光管灯焊干左. 回转带上面有樽washabi, 一开盖见到里面有水迹,近排成日落雨,系潮湿D架喇.回转带上面无啖好食,问D侍应,佢地话可以ORDER寿司,但又无餐牌,又吾知边D有边D无,咁迷谂住是弹叫啰,点知原来无乜得选择,得D大路平价寿司,咁都算啦,点知D寿司来到,哗,一只细圆碟放了八件寿司,成堆野咁,要用筷子分开佢地,点知D饭一夹又散,搅到吾知似乜. 旧寿司未咬都己经烂晒。D八爪鱼寿司一件得个头,另一件得下半身,老板真系精打细算, 虾子同中华沙律寿司同D紫菜好林下㖞,螺肉寿司?得一半,一半位是吉的,究竟系比人食左定系好似八爪鱼寿司咁应该得一半??真系奇怪,间野咁难食点解仲可以咁多人食同咁多人赞?我谂佢都吾休做,生意兴隆,呢个真系一个
真系奇怪,间野咁难食点解仲可以咁多人食同咁多人赞?我谂佢都吾休做,生意兴隆,呢个真系一个谜!