2021-02-25 539 浏览
新颖素雪糕🍦因为火龙果雪糕而出名嘅呢间野我记得第一次去排长龙,到我嘅时候已经冇晒火龙果味今日终于再嚟食,我见人哋个筒雪糕太大杯,于是朋友就叫咗个生果杯,方便食唔使食到周围都系 $48+$12=$60我同朋友讲火龙果味好火龙果,佢笑我,但佢食完之后佢话明我讲咩,杯雪糕真系好火龙果啊而我就唔想食咁大杯雪糕,就叫咗一份套餐, 2 mini+1 野饮$88今日佢有四只味,火龙果我朋友叫咗,榴梿我唔食,所以叫埋两只味抹茶+豆奶+火龙果海盐杏仁奶盖乌龙茶呢两只雪糕冇火龙果咁特别,但都几入味👍👍嘢饮第一啖饮落去咸咸地,再饮落去奶盖嘅时候奶度好够,之后饮到火龙果味,再饮到乌龙茶味,加埋一齐饮好特别,好新奇好有趣未食过素鸡蛋仔$48,而佢𠮶日有朱古力味,鸡蛋仔好脆,食落去好香朱古力味,完全唔知道同普通嘅有咩分别,一样咁好食之前见几多人介绍𠮶卷物,叫咗一份套餐,日式麻酱烤豆腐卷+杂莓沙冰$88我觉得好好食,因为好钟意食呢啲卷,而且加上麻酱真系好好食杂莓沙冰开头好惊太冻,点知饮落去有几好,而且唔会话药水味环境几靓,可以打下卡呃like, 店员服务态度好又细心,食唔晒帮我包起,包得好仔细
新颖素雪糕🍦

因为火龙果雪糕而出名嘅呢间野
我记得第一次去排长龙,到我嘅时候已经冇晒火龙果味

抹茶+豆奶+火龙果海盐杏仁奶盖乌龙茶
呢两只雪糕冇火龙果咁特别,但都几入味👍👍

我觉得好好食,因为好钟意食呢啲卷,而且加上麻酱真系好好食
杂莓沙冰开头好惊太冻,点知饮落去有几好,而且唔会话药水味

• 日式麻酱烤豆腐卷
  • 红肉火龙果软雪糕