2022-11-22
显径隐世小店🌸希腊风情彼得包配薯条$98⭐️⭐️⭐️☆☆彼得包上面有龙虾肉、蟹肉、蟹籽加沙律酱混合而成。而下面有羽衣甘蓝同埋沙律菜,再加微微既酸甜汁,配搭上口感层次丰富,而且感觉非常健康呀!🌸秘酱牛肉盖饭配温泉蛋$60⭐️⭐️⭐️☆☆凉阵阵既温泉蛋,入口一咬即流蛋液,蛋香味十分浓郁。食饭时傻婆们想多汁就即叫上左蒜头牛肉汁,十分香浓既蒜头配上白饭十分开胃!店员提示如果想多牛肉汁要叫菜时即讲,因为厨师系即时煮汁淋上的,便可以节省等候时间。🌸烟肉带子卷(4粒)$48⭐️⭐️⭐️⭐️☆脆脆烟肉配大大粒带子,有种软硬的口感好特别,令傻婆们多吃一口。带子也能解除烟肉的油腻感觉。🌸乌龙奶茶 跟餐+$8⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️小店即日新鲜煲乌龙红茶底,系手拉奶茶,所以茶底饮落十分香醇!🌸薄荷奶绿$28⭐️⭐️⭐️☆☆薄荷爱好者必试的,超重薄荷味但能保留清新感觉,也可以令喉咙舒缓嘅感觉,配搭奶绿的味道,出奇地好饮,完全唔抗拒呀!由于系小店,所以都比较少座位,灯光偏黄光,店员服务良好而且十分用心!======详情======DR. COW 牛扒专家大围下径口村31号地下A号舖================#yummy #香港美食指南 #香港美
🌸希腊风情彼得包配薯条$98⭐️⭐️⭐️☆☆
======详情======
DR. COW 牛扒专家
大围下径口村31号地下A号舖
================
#yummy #香港美食指南 #香港美食 #hkfoodie #hkfood #hkeat #吃货 #吃货日常 #RnT吃货 #相机食先 #美食 #大围好去处 #大围美食 #RnT大围 #RnT西餐 #显径好去处 #RnT显径 #显径美食 #牛肉盖饭 #彼得包 #牛肉 #烟肉带子卷 #薯条 #带子 #乌龙奶茶 #饮品控 #奶茶控 #drcow牛扒专家