2023-09-05
餐厅嘅饰物款式非常多,有寿司、串烧、鱼生、仲有几款和牛餐单。一入到去,系一间好有气氛餐厅, sake都有成页嘅款式拣,有唔少选择,而且地段偏离铜锣湾旺区,啱晒放工轻松下,以便宜啲啲嘅价钱卖单!今次叫左我最喜爱嘅炙烧左口鱼饭卷,鱼生油甘香又肥美,同下面清新卷饭一口食哂,简直系人生一大享受!薯仔沙律唔会得一patpat 薯蓉,薯仔亦有一小片咁加入薯蓉入面,加上啖啖嘅蟹肉,口感唔错!而鳗鱼玉子烧,上碟卖相好靓,鳗鱼烧得香但略为少浓,配搭甜甜玉子味,用餐厅放上嘅牙签笃埋一齐食,每啖都好大满足!到左今晚重头戏:石板和牛厚切!一上枱就满心欢喜心心眼,石板上面整齐和牛切排,内里粉红色好靓,唔好以为就咁就食得,大约需要自己郁手烧五分钟左右,等肉身由粉红变返啡色就可以食得!入口即溶嘅口感,每一啖都系满满嘅幸福呀!